Beversbevers RGB

Er is plek voor nieuwe bevers!!!
Je mag altijd een keer komen kijken en meespelen, maar laat dit dan wel van tevoren even weten. Kijk voor contactinformatie onder het menu-item Contact.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen?
Kom dan bij de bevers van Scouting Schinnen!

Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie.
Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.
De bevers hebben elke zaterdag van 10:00 - 12:00 uur opkomst.

kaart hotsjietonia klein

Activiteitengebieden

De leiding van de verschillende speltakken maakt gebruik van 8 verschillende activiteiten gebieden. Deze vormen de basis en structuur voor opkomsten, kampen en overige evenementen. Het werken met activiteitengebieden brengt variatie in het programma aan. Elk activiteitengebied bestaat uit een verzameling van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen. Er zijn acht activiteitengebieden en deze indeling is in iedere speltak gelijk. Per speltak wordt invulling gegeven aan deze activiteiten, passend bij de leeftijd van de jeugdleden. Niet elke activiteit zal in elke speltak evenveel aandacht krijgen.

Als je een keer niet kan komen meld je dan tijdig af door te bellen of via de email. Zo hoeven wij ons niet af te vragen waar je blijft. Kijk zeker ook eens bij het programma. Dit wordt bijgehouden zodat je altijd kan zien wat we gaan doen. Het programma start om 10.00 uur dus ben op tijd aanwezig. Ons verzoek aan de leden is om goed, stevig schoeisel en kleren die vies mogen worden te dragen tijdens de opkomsten.

Openingslied

Wij zijn de bevers